Over ROVENZO

Deskundig hypotheekadvies

ROVENZO heeft een klantgerichte werkwijze. Samen met jou bespreken we de wensen en behoefte om vervolgens een geschikte hypotheekverstrekker voor je te vinden. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de toekomst. Zo komt je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Door de opkomst van online vergelijkingssites zou je misschien kunnen denken dat je zelf eenvoudig de hypotheek zou kunnen regelen. Een hypotheek afsluiten is één van de grootste financiële beslissingen die jij neemt in je leven. ROVENZO doet dan ook meer dan alleen de scherpste rente voor jou te selecteren. Wanneer je ons inschakelt voor  deskundig onafhankelijk advies dan kijken wij ook naar jouw financiële situatie. Zo kunnen wij laten zien wat voor een invloed bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden en scheiding heeft op het aflossen van jouw hypotheek. Wij bespreken dit alles met jou en daarbij worden jouw wensen en behoeften niet uit het oog verloren. Je ontvangt van ons een overzichtelijk rapport wat bijgesteld kan worden als jouw situatie wijzigt. Kortom je weet altijd waar je aan toe bent en als vragen hebt staan wij altijd voor jou klaar.

Kies voor kennis en ervaring
Wij hebben ruim 36 jaar kennis en ervaring op het vlak van verzekeringen en hypotheken. Hierdoor weten wij precies waar we op moeten letten bij het zoeken naar een hypotheek voor jou. Het klantbelang staat bij ons voorop gesteld!

Jouw voordelen met ROVENZO:

  • duidelijk inzicht van alle hypotheek aanbieders
  • altijd scherpe rente tarieven
  • deskundig advies op maat
  • hypotheekconstructie die ook in de toekomst aan alle eisen voldoet
  • zeer scherp tarief voor advies en bemiddelingskosten
  • persoonlijk gesprek op ons kantoor, bij jouw thuis of via de web-cam, de keus is aan jou!